itb8888通博

TEL: +86-17333789888

What is caustic sodium?

Jul,01,2019 << Return list

Natriumhydroxide, chemische formule NaOH, beter bekend als de bijtende soda, natriumhydroxide, voor een sterk corrosieve base, in het algemeen, vlokken of blok vormen, oplosbaar in water (oplosbaar in water als warmte) en de vorming van de alkalische oplossing onderzocht te leren, anders van de waterdamp in de lucht (les) en de uitstoot van kooldioxide (wijziging), zoutzuur getest of wijziging.

Het chemische Lab NaOH is een van de essenti?le chemische stoffen voor chemische stoffen, ook een gemeenschappelijk.Puur product is een heldere en KLEURLOZE KRISTALLEN.De dichtheid van 2.130g/cm3.Smeltpunt 318.4 graden.Kookpunt 1390).Industri?le producten bevat een kleine hoeveelheid natriumchloride en natrium - carbonaat, ondoorzichtige, witte kristallen.Er zijn enorme, vlokken, korrels en Rod.- de hoeveelheid 39.997.

Natriumhydroxide in de behandeling van water kan worden beschouwd als een alkalische reinigingsmiddelen, oplossing in ethanol en glycerol; onoplosbaar in alcohol, ether.En chloride, bromide, jodium, enz. Met zich onevenredige reactie.Een neutralisatie met zuren en de productie van zout en water.


网站地图网站地图